БАРБЕКЮ С ПЕЩ

Барбекю с пещ е чудесна комбинация за тези които обичат кулинарните изкушения от печено месо.
Това съоръжение може да бъде разположено на открито и в затворени помещения. Изградено като комплекс барбекю с пещ идеално допълва пейзажа на двора и градината. Поставянето на барбекю с пещ в кухня, или механа ще оформи техния интериор. Може да се счита като основен елемент в градината. Важното е да се избере подходящо место, защото веднъж инсталирано барбекю с пещ няма да има възможност за преместване.

В интерес на удобство за предпочитане е да го поставите в пространство в близост до зоната за хранене, може да има високи дървета, които позволяват да има сива зона. Тези мерки следва да бъдат оценени в процеса на проектиране на градината, така че по време на изграждането на барбекю с пещ всичко да бъде поставено в най-подходящата област.

Пещта с прилежащото барбекю предлага възможност да се готви храна по два различни начина като предлага невероятно предимство да се пекат много продукти едновременно. С помощта на въглените произведени от пещта без допълнително използване на други горива. Например на скарата може да се пекат месо, риба и зеленчуци. В същото време във фурната може да се приготвят пици, хляб, или сладкиши.
Нашите барбекю с пещ се отличават с качеството на материала от който са произведени. Вътрешността на пещта е уникална, има форма на купол с диаметър 80 сантиметра, пода е направен от огнеупорни плочи. Изолирана е професионално за поддържане на постоянна и равномерна вътрешна температура в продължение на много часове.
Барбекюто е изградено от огнеупорни тухли и бетон, размерите се определят от желание на клиента.

Comments are closed.