ТРИИЗМЕРНИ ПРОЕКТИ

мрамор | гранит | дърво | изграждаме и проектираме камини текст Всички стилове на камини | съвременни, битови, ъглови мрамор | гранит | дърво | уникални модели на камини Зидани камини | горивни камери тухли| дърва | барбекюта и фурни

 

Проекти на камини са една чудесна възможност да представят облика на бъдещата камина в интериора на дома ви. В процеса на проектиране можете да се направят всякакви корекции или промени в проекти на камини, да се сменяват цветове, форми, местоположението и размери на камината.

В допълнение с компютърна 3D-визуализация ще позволи да се добавят, или правят промени на всички детайли от облицовката и веднага да се разбере как това ще как това ще намери отражение върху външния вид на камината.

Ако не можете да изберете от нашия сайт модел който напълно отговаря на вашите нужди, можем да направим индивидуален проект на дизайн за камина. За тази цел трябват размерите на помещението в което ще се изгради и други изисквания на клиента. Например за изготвянето на проекти на камини ще изпратим специалист да извърши одит на обекта. След това ще се вземат в предвид специфичните изисквания за вашето место, пожарна безопасност, начина за свързване към комина, разполагането и в стаята, избора на материали и разбира се вашите идеи и виждания.

Дизайна на камините е много важно ниво от работата, по време на което се елиминират потенциални грешки и неточности. Благодарение на индивидуалния дизайн също се премахва възможността от дефекти по време на производство и сглобяване. Същият е трудна инженерна задача, която е постижима само от истински професионалисти. Участие на инженер в тази степен от развитието на проекти на камини за дизайна е много важно.

Клиентите понякога са изправени пред ситуация, в която красива и интересна камина, създаден от дизайнер,или архитект е просто невъзможно да се изпълни, тъй като те не се вземат предвид техническите характеристики на помещенията, избраната камера и размер на комина.
3D дизайн при проекти на камини започнахме да реализираме чрез програмата Auto CAD през 2005 г. В последствие забелязахме, че клиентите трудно възприемат външния вид на камина под формата само на чертеж. Затова към края на същата година пристъпихме към визуализирането на чертежите на проекти на камини с 3ds Max – най-съвършената за тази цел програма в света.

Днес, компютърните технологии позволяват създаването точни проекти на камини в намален размер, незабавно да се променя цвета, или текстурата от повърхността на материала и дава възможност да се разгледа модела от различни ъгли. Като резултат от това вие получавате пълна картина на това как ще изглежда камината в интериора до най-фините детайли. Направата на изключителни 3D проекти на камини ще помогне за създаването на правилния продукт и премахване на недоразумения между клиент и изпълнител.
Разработването на проекти на камини е безплатно за клиенти на които ще изграждаме камина, при средна цена на дизайнерски проект около 200 лева в проектантските кантори.

 

Comments are closed.